Mainokset

Blogiryhmä kiittää

Journalismikritiikin seminaari on tältä vuodelta ohi. Blogiryhmä kiittää uutisointiamme seuranneita – toivottavasti viihdyitte seurassamme!

Seminaarin aikana kuultiin ajoin vilkastakin mielipiteenvaihtoa journalismin ja talouden suhteista, mutta monia asioita jäi varmasti käsittelemättä.

Jos haluat kommentoida puhujien esityksiä tai käytyä keskustelua jälkikäteen, se on mahdollista tässä blogissa. Voit jättää kommenttisi kunkin blogimerkinnän perään, ja ajatuksesi julkaistaan, kunhan viesti on luettu ja hyväksytty toimituksessa. Kommentointi on mahdollista 30 päivän ajan.

Kommentointiin voi saada lisää ajatuksia ensi tiistaina 17. marraskuuta, jolloin Radio Moreenissa pureudutaan vielä kerran seminaarin antiin. Kello 17.05–18.00 lähetettävässä Jalostamo-ohjelmassa Satu Juoperi tekee yleiskatsauksen tapahtumasta, ja Heidi Pesonen haastattelee Kalevan emerituspäätoimittajaa Risto Uimosta.

Radio Moreenin ohjelmaa voi kuunnella suorana internetissä täällä.

LISÄYS: Kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että seminaarin alustukset ovat nyt kuunneltavissa podcasteina Radio Moreenin sivuilla.

Mainokset
%d bloggers like this: